The Embroideries – A Beautiful Art on Clothes and Accessories




 Pe timpuri, arta brodatului era o preocupare importantă a multor femei. În zilele noastre această artă a fost preluată de casele de modă şi folosită cu succes la crearea unor piese superbe.

 În România, femeile brodează absolut fantastic hainele specifice portului popular. Costumele populare româneşti se brodează manual cu motive şi modele minunate, unele dintre acestea fiind preluate şi de marile case de modă internaţionale.

 Broderiile aproape că nu lipsesc din prezentările de modă. Desigur că majoritatea sunt făcute cu ajutorul maşinilor de cusut moderne, însă cele cusute de mână rămân cele mai căutate şi mai frumoase.

 O bluză, o jachetă sau o rochie cu broderii are fiecare fashionista în garderobă. Deoarece în acest sezon mulţi creatori consacraţi au prezentat pe podiumuri pantaloni, fuste, geci din piele şi jeans cu broderii originale este timpul să vă luaţi o piesă brodată nouă! O geantă sau încălţămintea brodată fac ca o ţinută să fie super cool. Iar broderiile nu au lipsit nici din prezentările colecţiilor pentru sezonul următor!


 Ce poate fi mai chic decât decorarea unei piese, fie haină, fie accesoriu cu o broderie? Deci purtaţi o piesă brodată în acest an, sigur veţi fi la modă!


Share:

0 comentarii