Street Style Looks from Australia Fashion Week



 După America, Europa şi Asia a venit rândul Australiei să găzduiască prezentări de modă pentru sezoanele următoare. Zilele acestea, “reginele” street style din Sydney ne cuceresc privirile cu ţinute originale şi frumoase.



 Afişând outfit-uri atent studiate, fashionistele din Australia poartă cu eleganţă şi rochii superbe, dar şi jeans sau pantaloni evazaţi cu bluze interesant asortate. Cele mai multe dintre ele au purtat rochii cu volane, cu dantelă sau cu imprimeuri inedite, o pereche de jeans moderni cu o bluză chic sau ţinute all black originale. Putem spune că fiecare piesă purtată se potriveşte perfect pe corpul lor.

 Aceste “regine” ale street style ne arată că provocarea cea mai mare pentru orice fashionistă este să se îmbrace cu piese care le fac să arate perfect!



 Urmărind în paginile The Emporialist moda străzii din România, dar şi din alte ţări, nu putem să nu remarcăm că influenţa acesteia este din ce în ce mai importantă în stabilirea tendinţelor în modă. Priviţi şi voi cât de interesantă este această “scenă” de street fashion!

Share:

0 comentarii