Stunning Jewelry and Dresses from Cannes Festival 2016



 În aceste zile, pe superba Rivieră Franceză se desfăşoară renumitul festival de film de la Cannes. Actriţe încântătoare, actori frumoşi, supermodele, fashion-bloggeriţe de succes se adună an de an pe faimosul covor roşu şi ne încântă cu ţinute şi rochii uluitoare, combinate elegant cu bijuterii splendide.

 Faimoşi designeri şi case de modă îmbracă în fiecare an personalităţile de la festival. Armani, Chanel, Dior, Gucci, Alexander McQueen, Givenchy, Versace, Yves Saint-Laurent, Louis Vuitton, Cavalli îmbracă participantele în minunate rochii haute-couture şi ţinute inedite pentru a scoate în evidenţă frumuseţea.

 Anul acesta Julia Roberts, Jodie Foster, Kirsten Dunst, Eva Longoria, Naomi Watts, Jessica Chastain, Susan Sarandon, Julianne Moore, Blake Lively sunt unele din cele mai bine îmbrăcate actriţe.



 Cel mai bine îmbrăcat cuplu au fost declaraţi soţii Amal şi George Clooney care au purtat creaţii Versace.



 Cele mai strălucitoare diamante, cele mai sângerii rubine şi alte superbe pietre preţioase, montate de maeştrii artizani în bijuterii superbe sunt etalate elegant de faimoasele personalităţi din lumea filmului şi a modei ce defilează pe covorul roşu. Marile case Chopard, Piaget, Cartier, Bulgari, Boucheron, Lorraine Schwartz, De Grisogono se întrec în prezentarea celor mai inedite bijuterii. Colierele, cerceii, inelele purtate cu graţie sunt de o frumuseţe desăvârşită şi au monturi originale, valori şi calităţi inestimabile.




 La Cannes, parada de pe covorul roşu ne duce şi ea cu gândul într-o lume de poveste, o mică parte din lumea minunată a filmului fiind transpusă şi în ţinutele participanţilor.

Share:

0 comentarii