5 Shoe Styles Every Woman Needs



Niciodată o femeie nu are suficienţi pantofi! Ţinând cont de acest aspect, casele de modă creează în fiecare sezon noi modele de pantofi, sandale, saboţi, ghete, cizme pe care îi asociază cu succes la ţinutele prezentate.

Nenumărate modele nou create de designerii inspiraţi cuceresc femeile an de an prin ineditul combinaţiilor şi culorilor. Din piele naturală sau artificială sau din alte materiale rezistente, întotdeauna încălţămintea contribuie la aspectul întregii ţinute.

Puteţi alege o ţinută începând de la încălţăminte, este o soluţie bună pentru orice situaţie şi ieşire, dar întotdeauna este bine să ţineţi cont şi de comoditatea perechii alese. Nu uitaţi că o încălţăminte bine aleasă poate scoate din anonimat o ţinută, dar una prost aleasă o poate ruina complet!

Iată câteva sugestii la modă în acest sezon, din care puteţi alege să vă achiziţionaţi o pereche nouă:

1.     Sandale/pantofi cu toc mic şi mediu gros



2.     Pantofi stil Oxford - îşi au originea în Scoţia şi Irlanda de la un tip de gheată din anii 1800 numită Oxonian, care şi-a schimbat designul în timp datorită doleanţelor studenţilor de la Oxford



3.     Pantofi stil mocasini



4.     Pantofi Mary Jane – denumirea acestor pantofi provine de la americani, de la un personaj pentru benzi desenate creat de desenatorul Richard Outcault (unul din inventatorii benzilor desenate moderne)




5.     Pantofi cu toc înalt




Share:

0 comentarii