The Denim Overalls - Always in Vogue



 Dacă vă doriţi o ţinută care să nu vă dea mari bătăi de cap în alegerea ei, salopeta din jeans este soluţia perfectă! Avantajează orice siluetă, iar cele mai mulate vă fac să păreţi mai slabă.

 Sunt la modă şi salopetele din jeans albastru, dar şi cele din jeans alb sau negru. Poate fi asortată aproape cu orice tricou, bluză, pulover mai subţire sau cămaşă. Nu trebuie să vă gândiţi prea mult la culoarea bluzei, o salopetă din denim merge cu orice culoare! În funcţie de ceea ce vă place şi ce dispoziţie aveţi în ziua respectivă, puteţi alege pentru partea de sus a ţinutei o piesă într-o culoare multicoloră, neutră sau chiar stridentă.

 Pentru zilele mai reci alegeţi să purtaţi deasupra o jachetă sport, o geacă scurtă sau chiar o haină de blană artificială.

 La o salopetă puteţi asorta o gamă variată de încălţăminte, de la încălţămintea sport până la cea elegantă. Dacă vă doriţi o ţinută lejeră, pantofii sport sunt alegerea perfectă. Dacă vreţi că ţinuta să fie pentru o ieşire sau o petrecere, încălţămintea cu tocuri de înălţimi diferite este soluţia cea mai bună. Pentru anotimpurile mai friguroase alegeţi ghete sau botine, sunt potrivite şi cele plate şi cele cu toc.


 O salopetă din jeans este un must-have în garderoba unei femei, este practică, uşor de asortat şi nu se demodează în timp!

Share:

0 comentarii