The Flared Trousers Are the New Obsession





 Pantalonii evazaţi ai anilor ’70 şi ’90 au revenit cu succes în modă. Unul din motivele pentru care au fost şi sunt favoriţi şi în acest an este impresia pe care o dau: că aveţi picioarele mai lungi. Dacă vă plac şi nu aveţi deja în garderobă este timpul să achiziţionaţi o pereche de pantaloni evazaţi, vor rămâne în vogă şi la anul!

 Emblematici pentru o ţinută casual chic, pot fi purtaţi cu încălţăminte cu toc mic/mediu, cu platforme sau pantofi sport. Cel mai frumos vin cu o încălţăminte cu toc gros sau cu platforme. Pot fi asociaţi cu o cămaşă, bluză sau pulover cu lungimi diverse la care, în funcţie de vreme, puteţi adăuga un sacou, o geacă, o haină sau o jachetă de lungime medie. Pentru un look hippie purtaţi la pantalonii evazaţi o vestă sau o geacă cu franjuri.

 O pereche de jeanşi evazaţi sunt un must have pentru orice garderobă. Încet, încet jeanşii evazaţi vor lua locul în trend-uri celor skinny. Fashionistele combină cu succes jeanşi evazaţi cu o cămaşă de lungime medie sau o rochie scurtă.


 Veţi arăta excelent într-o pereche de pantaloni evazaţi, indiferent de ceea ce alegeţi să asociaţi la ţinută!


Share:

0 comentarii