The Blue Tones Are a Special Trend



 Fiecare dintre voi are în garderobă cel puţin o piesă de culoare albastru! Din jeans, bumbac, stofă, şifon sau lână, această culoare este un must-have, este noul negru al ultimilor sezoane. Majoritatea marilor case de modă au prezentat pe podiumuri în ultimii ani cel puţin o piesă într-una din nuanţele acestei superbe culori.

 Albastrul clasic inspiră calm, încredere şi armonie. Mulţi designeri introduc această culoare primară mereu în colecţiile lor. Albastru „electric” este cea mai cool nuanţă de albastru clasic şi merge asortată foarte bine cu gri, bej, verde, cu tonuri metalice şi culori neutre. O ţinută all blue este perfectă pentru cele care iubesc această culoare şi merge foarte bine cu accesorii negre sau maro mai închis.



 Albastrul serenity, o nuanţă de albastru deschis, este una dintre culorile anului acesta. Poate fi asortat cu o nuanţă de albastru mai închis, cu violet, maro, gri. Evitaţi asortarea cu galben sau portocaliu aprins.



 O geantă într-o nuanţă albastră este extrem de chic! Poate fi purtată cu succes la o ţinută all black, la jeans, o cămaşă albă, însă evitaţi să o purtaţi la o ţinută total albastră.




 Cu siguranţă, în această vară, o piesă albastru serenity este o soluţie foarte bună pentru zilele călduroase!

Share:

0 comentarii