3 Make-Up Products Every Woman Must Have in Her Bag




 Chiar dacă pare incredibil mai ales pentru bărbaţi, tot ceea ce conţine geanta unei femei îi este folositor! Iar unul dintre cele mai importante obiecte din geanta unei domnişoare/doamne este borseta/gentuţa de cosmetice.

 Firmele de beauty şi make-up, chiar şi unii mari creatori de modă au luat în considerare necesitatea gentuţelor cosmetice şi, combinând utilul cu plăcutul au creat diferite cosmetic bags superbe. Unele din acestea sunt atât de frumoase, încât pot fi confundate uşor cu geanta în sine.

 Conţinutul acesteia diferă de la femeie la femeie în funcţie de gusturile şi necesităţile ei, însă cele mai importante 3 produse de make-up pe care trebuie să le conţină gentuţa de cosmetice sunt:

1.    Fondul de ten. Femeile care au un ten mai dificil desigur că au nevoie să poarte la ele fondul de ten, un corector de cearcăne şi nelipsita pudră. Însă majoritatea femeilor nu au nevoie de toate aceste 3 produse decât acasă. Şi cum ar fi prea încărcată gentuţa de cosmetice cu aceste 3 produse pentru ten, este recomandabil să aveţi la voi doar un fond de ten de calitate care acoperă foarte bine şi suplineşte rolurile anti-cearcănului şi pudrei.

2.     Rujul. Nelipsit din gentuţa de cosmetice trebuie să fie rujul şi/sau lip-gloss-ul, în funcţie de preferinţele fiecăreia. Nu uitaţi că nişte buze uscate nu arată bine niciodată, deci un ruj hidratant sau un balsam de buze colorat sunt foarte indicate pentru conţinutul gentuţei voastre cosmetice.

3.    Trusa pentru machiajul ochilor şi obrajilor. Cel de-al 3-lea must-have este o mini trusă de fard pentru ochi şi obraji. Cele mai bune culori, care se potrivesc la orice şi vă scot din încurcătură sunt cele în nuanţe pale, bej şi roz deschis. Şi foarte mai important: această trusă trebuie să aibă şi atât de necesara oglindă!


 Există o mare diversitate pe piaţa de beauty, însă nu uitaţi că atunci când alegeţi un produs de make-up trebuie să aibă o calitate bună, să vi se potrivească şi să vă placă mult!

Share:

0 comentarii