Yellow-Orange Trends for Spring



 Deşi nu sunt alegerile institutului Pantone, institut din New York ce stabileşte la fiecare sfârşit de an culorile oficiale ale anului următor, culorile galben şi portocaliu au fost alese de mulţi creatori consacraţi pentru colecţiile sezonului primavară-vară 2016.

 Portocaliul poate fi asociat cu alb, negru, gri, albastru, bej, maro, dar şi cu galben şi roşu. O bluză, o cămaşă sau un pulover subţire într-o nuanţă de portocaliu pot fi purtate cu o fustă sau cu pantaloni de jeans pentru zi, dar şi pentru o întâlnire de seară.

 O geantă portocalie este un accesoriu interesant, scoate din anonimat o ţinută fără să o facă ţipătoare!

 Galbenul poate fi asortat cu alb, negru, portocaliu, verde, violet. Deoarece galbenul este o culoare dificilă este bine să-l purtaţi cu nuanţe mai deschise, nuanţele închise vor evidenţia şi mai mult intensitatea galbenului. O asociere interesantă poate fi galben cu verde deschis sau mov. Când purtaţi galben cu mov de preferat este să alegeţi ambele nuanţe la fel de închise sau deschise!
Puteţi încerca o ţinută chic cu o bluză galben închis şi pantaloni gri, accesorizată cu o geantă maro deschis şi botine maro închis.

 Pentru zilele călduroase, o rochie monocromă sau o fustă-pantaloni într-o nuanţă de galben sau de portocaliu este o alegere inspirată!
Fashionistele curajoase combină cu succes portocaliu cu galben, dar nu mai mult de trei culori la ţinută, iar a treia culoare este de preferat să fie neutră. Dacă vă plac portocaliu şi/sau galben încercaţi şi voi, sigur veţi atrage privirile!

Share:

0 comentarii