What Do Women Love - Aventurin

  


  A sosit primăvara! Natura şi-a început în această săptămână Noul An. Totul se trezeşte la viaţă şi culorile vor începe foarte curând să danseze pe oriunde  mergi. Culoarea sezonului ? Verdele.
   
  Culoarea vieţii, culoarea sufletului şi totodată culoarea unor bijuterii pe care le purtăm în vogue şi cu artă.
   
  Aventurinul… ce denumire romantică. De parcă atunci când rosteşti aventura începe deja şi viaţa s-a pornit pe joacă şi tinereţe. Mmm… în combinaţie cu argintul, aventurinul ca şi smaraldul (despre care îţi voi vorbi poate altă dată ) este spectaculos.  Ştii cum arată această piatră ? Culorile ei încep de la verde, albastru, galben, maro mergând spre roşcat. Fiind un cristal cu proprietăţi speciale are o încărcătură extrem de pozitivă aducând prosperitate, armonie şi linişte.
  
  Pe linia culorii primăverii mai este şi jadul. Aşa că, dragele mele, jucaţi-vă în această primăvară cu bijuterii, pietre semi…preţioase, eşarfe şi pantofi. Creşte-ţi singură coeficientul de fericire. Echilibrează-te şi observă cotele în care dai şi în care primeşti. Asigură-ţi desfătări în mod regulat. Începe cu o piatră semipreţioasă.

  “Psst!”, îţi şopteşte un Înger… vrei succes în afaceri?, poartă aventurin. Sau vrei un nou început în iubire?  ia ceva verde, Malachit!


Cu drag,

Share:

0 comentarii