London and Milan Fashion Weeks Street Style


 Deşi par că se îmbraca fără eforturi, unele fashioniste se gândesc la ţinute cu câteva săptămâni înainte de începerea prezentărilor din marile capitale ale modei. Pregătite oricând să fie surprinse de fotografi, zâmbitoare sau serioase, “reginele” “street style” afişează întotdeauna o atitudine de siguranţă indiferent de outfit-ul purtat şi de vremea de afară!

O Londra înnorată mereu şi ploioasă nu a descurajat nici de această data “reginele” street style. Purtând un palton, o haină sau un sacou la pantaloni sau fuste, fashionistele de la Londra au scos în evidenţă ţinutele fără imprimeuri cu un accesoriu sau mai multe chic şi colorate.



La Milano fashionistele italiene s-au întrecut să ne arate că moda străzii este la fel de interesantă ca piesele prezentate pe podiumuri. Imprimeuri inedit combinate, broderiile şi dungile au făcut parte din multe ţinute. Pantalonii largi şi evazaţi nu au lipsit nici ei din ţinute. Părul pieptănat cu cărare şi lăsat lejer pe spate a reprezentat tendinţa în materie de hair style.




Cu siguranţă nu toate ţinutele impresionează, iar dacă unele dintre ele v-au ispirat, nu uitaţi că puteţi alege şi voi să vă îmbrăcaţi în fiecare zi chic cu puţină imaginaţie şi bun gust!

Share:

0 comentarii