Parka Coats in Pretty Combinations



 Cuvântul “parka” provine de la un dialect al unei populaţii din nordul Rusiei şi înseamnă de fapt “piele de animal”, pentru că pe vremuri, modele asemănătoare cu hainele parka de azi se făceau din piei de animale.

 Hainele parka de lungime medie cu buzunare, cu sau fără glugă şi uneori cu şiret în talie sunt la modă de mai multe sezoane. Deşi la prima vedere sunt considerate haine lejere, ele pot fi şi elegante. Le puteţi asorta la fel de bine cu pantaloni, dar şi cu rochii sau fuste! Purtată în loc de un palton, la o rochie/fustă cu pantofi sau botine cu toc, legată în talie cu şiret sau chiar cu cordon, o haină parka va face ca ţinuta să fie neaşteptat de chic.


 Potrivite primăvara, toamna, iar cele mai groase şi iarna puteţi alege o astfel de haină în culori neutre sau verde olive, kaki, bej, maro. Jachetele parka verde kaki sunt o reinterpretare a jachetelor militarilor sau vânătorilor şi sunt cele mai populare printre fashioniste.

 Nu uitaţi că haina parka impermeabilă, cu glugă este perfectă şi pentru o vreme însorită, dar şi pentru una ploioasă. Pentru că are rădăcini atât de vechi în modă şi anotimpurile în care poate fi purtată se întind pe mai multe luni, merită să investiţi într-o haină parka!


Share:

0 comentarii