What Do Women Love


   
Pietre, cristale, culori, bijuterii. Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât bijuteriile de pe ea cu culorile lor calde şi efecte subtile asupra sufletului ei şi a celor din jur… !?

  Fie că vorbim de un mic diamant montat pe rama ochelarilor de vedere sau de un cristal de aventurin mare, verde, frumos şi magnetizant, combinaţia dintre femeie şi piatră rămâne perfectă.

  Astăzi, draga mea, vreau să-ţi vorbesc despre diamant. O piatră fermecată care te poate cuceri doar la rostirea numelui său. Cine poate purta diamante? Oricine, pentru că ea nu are o vârstă anume sau un moment anume. Ea pur şi simplu înnobilează totul. Cum se vede pe tine ? Magnific ! Pe ce o poţi purta? Pe un inel, pe un lănţişor, aşezat frumos la o brăţară fixă sau flexibilă, prins de un cercel… Fie că ai o piatră mare cu multe carate sau că ai una micuţă de tot, diamantul vorbeşte oricum cu oricine, oricând. Ai spus vreodată unui bărbat ca “pietricica aia” e Diamant? Dacă nu ai rostit asta până acum niciodată în faţa lui, fă-o te rog ! Într-un mod vesel, cochet şi jucăuş spune-i simplu: vezi…, ăsta-i un DIAMANT “… şi uită-te neapărat la ochii lui în secunda aia. Îi vor sclipi şi vor fugi către ce i-ai arătat tu.

  Diamantul, această minune lăsată pe Pământ de Dumnezeu este special. Ştiai că nici o forţă de pe Terra nu-l poate distruge datorită durităţii sale? Denumirea îi vine dintr-o limbă veche şi înseamnă “de neînvins”. Deci poartă-l cu inimă deschisă şi cu mult curaj căci ai un aliat puternic Femeie!

Iubeşte-te mai mult !

Share:

0 comentarii