Another Kind of Suits




 Dacă v-aţi plictisit de costumele clasice şi de croielile simple alegeţi o schimbare! Un costum original cu o croială chic şi modernă sau cu imprimeuri inedite este o alegere perfectă în această primăvară şi nu numai. Costumul se poate purta cu succes în toate anotimpurile!

 Uneori doamnele poartă costum doar ca să impună respect celorlalţi. Nu este complet greşit, însă nu acesta este rolul lui. Unul din rolurile costumului este că oferă o apariţie inedită, indiferent de stilul acestuia. Costumul formal este perfect pentru birou şi vă poate ajuta şi la un interviu pentru obţinerea unui job. Costumul elegant este potrivit pentru un cocktail sau o petrecere.

 Un costum cu un sacou mai larg, uşor cloş şi o fustă-pantaloni este în vogă acum. Marile case de modă au prezentat pe podiumuri fusta-pantaloni la multe ţinute şi va rămâne în trenduri şi în anotimpurile următoare.

 Costumele cu imprimeuri diverse, florale, buline, geometrice şi costumele colorate sunt o alegere foarte bună pentru primăvară. Bucuria de a trăi, revenirea la viaţă a naturii, multitudinea de culori a superbelor flori vă pot inspira în alegerea unui costum.

 Nu uitaţi totuşi că un costum clasic este un must-have în garderoba oricărei femei! Reinterpretări ale costumelor din moda masculină sunt prezentate pe podiumuri an de an de marile case de modă.


 Purtat cu o atitudine încrezătoare, un costum care iese din tipare sigur va atrage privirile!

Share:

0 comentarii