The Coachella Festival 2016



În fiecare an în Palm Springs, SUA se desfăşoară renumitul festival de muzică Coachella.

Căldura şi pulsul Californiei, muzica bună şi oamenii plini veselie asigură an de an succesul acestui festival renumit în toată lumea. Vedete de la Hollywood, muzicieni şi cântăreţi renumiţi, supermodele şi bloggerite de succes participă în fiecare an la acest festival.

Festivalul însuşi este o paradă de modă, fiecare participantă întrecându-se în a ne arăta ţinute cât mai inedite. Deşi este un festival relativ nou, primele ediţii de succes având loc după anul 2000, temele fashion ale festivalului sunt boho şi hippie, stiluri ale anilor ’70-’80 care mereu ne sunt readuse în atenţie.

Cheia stilului boho chic sunt accesoriile! O floare în păr, două-trei coliere, o eşarfă scurtă cu imprimeuri şi/sau o geantă cu franjuri asigură intrarea în lumea stilului bohemian.

Ţinutele cele mai chic pentru aceste stiluri sunt cele în care se combină inedit elemente tribale, bluze, fuste şi rochii cu imprimeuri florale, veste şi fuste cu franjuri, pantaloni evazaţi şi şorturi din jeans.


Câteva firme de haine renumite au creat colecţii speciale în acest an pentru Coachella. Dacă vă plac stilurile boho chic şi hippie achiziţionaţi-vă câteva piese şi accesorii, nu se demodează şi aveţi de unde alege!


Share:

0 comentarii