Wonderful Incense for a Casual Outfit



 Proprietățile eterice ale tămâiei au inspirat ritualuri și fascinație spirituală în diverse culturi din întreaga lume de la începuturile civilizației. De la rășinile austere romano-catolice şi până la amestecurile ayurvedice din India, tămâia este un material cu fațete nesfârșite. Aceasta este baza pe care designerul german Lenka Rundholz a comandat parfumul Rundholz 03.Apr.1968, un parfum destinat nu doar pentru a captura un aspect al tămâiei, ci pentru a reprezenta substanța atât de prețuită, în totalitatea faţetelor ei.

 Rezultatul, livrat magistral de parfumerul italian Arturetto Landi este uimitor: un amestec cu totul unic de tămâie, dintr-o dată înțelept și jucăuș, sexy şi primitor, cu o individualitate de spirit care anunţă imediat purtătorul ca fiind unul care ar prefera să stabilească tendințe, nu să le urmeze. O notă de litchi suculent oferă arome fructate neașteptate notelor iniţiale, în timp ce notele medii de heliotrop oferă o complexitate cu iz de cimbru, oriental. Tămâia, între timp este vedeta de necontestat ce demonstrează fiecare aspect al acestei substanțe magice, în notele sale de bază. Tema recurentă a parfumului este perceptibilă din primele cinci minute și pe parcursul etapelor de dezvoltare se poate detecta un acord fin de piele, ceea ce dă o fațetă aristocratică şi o senzație uimitoare.


 Prezentarea este unică, de asemenea: o cutie neagră care evocă cutia de ambalaj pentru creioane, completată cu un flacon din sticlă transparentă și dezvăluind un lichid intens cu nuanță aurie. Perfumerul Arturetto Landi spunea că 03.Apr.1968 este "un parfum expresiv, plin de identitate și caracter" și "unul pentru oameni extraordinari". Se recomandă ca un parfum unisex diurn, asociat unei ţinute casual.  


Share:

0 comentarii