Perfume is a Promise in a Bottle



 Purtând un parfum este o lecție de intimitate și o invitație de a descoperi cine eşti. Parfumul Al Hajar Al Aswad by ABDUL SAMAD AL QURASHI, din Emiratele Arabe Unite este povestea unui bărbat, viziunea unei femei și eforturile neliniștite construite pe virtuțile atemporale ale celor doi, ca onestitatea, angajamentul si încrederea, incercand sa atinga un obiectiv comun: perfecțiunea.

 Eleganţa şi luxul sunt reprezentate prin culoarea profundă a amestecului de struguri negri, irişi şi păducel, garnisite cu uleiurile de oud şi lemn de santal, precum și extracte din lemn de palmier, amestec ce dă impresia că aduce în prezent pasionanta antichitate arabă.

 Parfumul este compus din note ușoare și delicate, care fascinează și care stimulează simţurile. Piramida olfactivă transmite o senzație în care fluxul notelor de vârf, de mijloc și de la bază sunt în perfect unison. Toate notele din parfum curg în armonie și creează un sentiment sublim.


 Acest parfum oriental surprinde romantismul şi magia nisipurilor arabe. Splendoarea și începutul floral, din note exclusive bazate pe trandafir este menit să captiveze și hipnotizează purtătorul, este un parfum senzual şi care personifică frumuseţea.

Share:

0 comentarii